Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

ΕΠΕΙΓΟΝ


Στην οδό Μπελογιάννη 2, πριν λίγες ημέρες, κάηκε το σπίτι μιας οικογένειας συμπολιτών μας. Δυστυχώς το ζευγάρι είναι άνεργο εδώ και μήνες και η νέα δοκιμασία που τους έτυχε υπερβαίνει πλέον κατά πολύ τις δυνάμεις τους. Απευθύνθηκαν στο halkidona.gr παρακαλώντας θερμά όσους το επιθυμούν και μπορούν να βοηθήσουν να το κάνουν συμβάλλοντας στις εργασίες αποκατάστασης των ζημιών.
Χρειάζονται άμεσα ηλεκτρολόγο, υδραυλικό, σοβατζή, μπογιατζή, τεχνικό γυψοσανίδων, μαραγκό καθώς και ηλεκτρικές συσκευές όπως ψυγείο, κουζίνα κλπ.
Η κυρία Αντωνία (τα πλήρη στοιχεία της οποίας μας παρακάλεσε να μην δημοσιεύσουμε), μαζί με τις ευχαριστίες της, μας ζήτησε να κοινοποιήσουμε τον αριθμό του κινητού της τηλεφώνου ο οποίος είναι ο 6972860608. Η αξιοπρέπεια του ζευγαριού παραμένει και δεν επιθυμεί τη δραματοποίηση της κατάστασής τους μέσα από το διαδίκτυο παρά μόνο την πολύτιμη βοήθεια όσων μπορούν και θέλουν.
Ένα βραχυκύκλωμα σε καλώδιο παροχής ρεύματος τη στιγμή που βρίσκονταν εκτός σπιτιού ήταν αρκετό για να προκαλέσει την φωτιά. Όσοι από εσάς μπορείτε, σας παρακαλώ επικοινωνήστε με την κυρία εάν έχετε κάτι να προσφέρετε είτε από το υστέρημα είτε από το περίσσευμά σας! Πηγή άρθρου:halkidona.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου